Dana 30. ožujka, 2019. godine s početkom u 10:00 sati u Sportsko - rekreacijskom centru "3. Maj", u Rijeci, održani su Domski sportski susreti. Korisnici su se mogli natjecati u malom nogometu, stolnom tenisu, žongliranju loptom i u košarci (trice). Naši korisnici okušali su se u malom nogometu, stolnom tenisu i košarci. Sportske aktivnosti okončale su se podjelom diploma i medalja te je nakon toga uslijedio ručak i neformalno druženje. U kasnim popodnevnim satima uputili smo se nazad prema Puli uz kratko zaustavljanje i posjetu gradu Labinu.


Ove godine je naš božićni domjenak je osvanuo u bogatijem ruhu. Osim već tradicionalnog domjenka kojeg pripremaju naše vrijedne tete kuharice i brojnih gostiju, imali smo nekoliko nastupa naših talentiranih korisnika. Tako smo slušali predivno pjevanje i izvedbe pjesama „Molitva“ te „All of me“, zatim beatboxanje te samostalnu autorsku izvedbu rap žanra. Naši gosti su zajedno s udrugom Pokloni mi budućnost i ove godine darivali našu djecu i na tome smo im neizmjerno zahvalni.  Za kraj, svima od srca želimo Sretan Božić i uspješnu novu 2019. godinu.


Odluka je pala, idemo u terme! Pred kraj godine odlučili smo se počastiti jednim lijepim izletom. Tako smo se u četvrtak ujutro spakirali, pozdravili Pulu i krenuli put sjevera Lijepe Naše. Prije samih termi, išli smo i nešto naučiti, te smo obišli prelijepi dvorac Trakošćan. I napokon, nakon cijelog dana, stigli smo na cilj našeg putovanja. Naravno, odmah smo svi krenuli na bazene, gdje smo uživali u hidromasažama, toboganima i svim ostalim čudima. Sutradan, nakon uživanja u čarima termalne vode, krenuli smo u Eko-etno selo Kumrovec. Nakon obilaska i kupovine suvenira, krenuli smo na povratak kući. Izlet nam je ostao u predivnom sjećanju, tu su i fotografije da vidite kako nam je bilo lijepo.


Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.