Polica privatnosti

Opće odredbe i definicije

Sadržaj na web stranicama www.domzaodgojpula.hr i svi pisani i dr. materijali na njima vlasništvo su Doma za odgoj djece i mladeži Pula, ukoliko to nije drugačije navedeno, te se ne smiju kopirati, objavljivati, distribuirati i sl. bez izričitog pristanka vlasnika stranica.

Ograničenja korištenja i odgovornosti

Podaci objavljeni na ovim stranicama izneseni su u najboljoj namjeri i uz provjeru njihove vjerodostojnosti. Nastojimo objaviti točne informacije ali ne dajemo nikakva jamstva u pogledu njihove preciznosti i potpunosti.

Informacije objavljene na ovim web stranicama imaju informativni karakter.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja web stranica te prihvaća koristiti sadržaj web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Dom za odgoj djece i mladeži Pula ovime isključuje svaku odgovornost za izravnu i neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizaći iz pristupa i korištenja sadržaja stranica te za bilo kakve pogreške u njihovom sadržaju.

Dom za odgoj djece i mladeži Pula nije odgovoran za bilo kakve moguće posljedice proizašle iz nedostupnosti web stranica zbog tehničkih razloga.

Ove web stranice mogu sadržavati i informacije trećih osoba te poveznice na web stranice trećih strana. Dom za odgoj djece i mladeži Pula ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo kojih drugih karakteristika takvih informacija i poveznica, te ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje stranica na koje poveznica usmjerava korisnika.

Zaštita, prikupljanje i korištenje osobnih podataka

Opći uvjeti zaštite osobnih podataka temelje se na odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU 2016/679 (General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018) te korisnicima ovih web stranica pružaju informacije o načinu prikupljanja, korištenja, zaštite, ispravaka i brisanja njihovih osobnih informacija. Poveznica za uvjete zaštite osobnih podataka dostupna je na naslovnici i svakoj pod-stranici ovih web stranica.

Osobni podaci korisnika

U ovim uvjetima zaštite osobnih podataka pojam ‘osobni podatak’ podrazumijeva svaki podatak temeljem kojeg se korisnik može identificirati: ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, telefonski broj, IP adresa i sl. podaci.

Web stranica Doma za odgoj djece i mladeži Pula ne omogućava registraciju korisnika pa samim time ni ne prikuplja osobne podatke korisnika / posjetitelja stranice te vrste.

Za pristup sadržajima ovih web stranica nije potrebna registracija korisnika niti se korisnik za pristup sadržajima treba prijavljivati na web stranicu. Ove web stranice mogu se stoga koristiti bez otkrivanja identiteta korisnika. Vaše anonimne podatke koristimo za autentifikaciju, prikupljanje anonimnih statističkih podataka i poboljšanje usluga koje web stranica pruža.

Kolačići na web stranici

Ova web stranica koristi kolačiće za upravljanje autentifikacijom, navigacijom i drugim funkcijama te dijeli informacije s trećem stranama čije aplikacije koristi.

Detaljne informacije o kolačićima koji se koriste na ovoj web stranici možete pronaći na stranici Pravila kolačića.

Brisanje i podešavanje kolačića

Korisnik web stranice može kontrolirati i/ili izbrisati kolačiće na svom osobnom računalu a postavke većine web preglednika omogućavaju i blokiranje kolačića. Ako korisnik blokira kolačiće, neki dijelovi ovih web stranica možda neće funkcionirati u cijelosti ili neće funkcionirati uopće ili određene usluge i funkcije neće biti dostupne. Više informacija o kolačićima potražite na aboutcookies.org.

Prihvaćanje kolačića na web stranici

Kad korisnik dođe na ove web stranice prikazuje mu se obavijest o kolačićima putem koje korisnik prihvaća uvjete korištenja stranice.

Izmjene pravila privatnosti

Doma za odgoj djece i mladeži Pula zadržava pravo izmjene pravila privatnosti bez prethodne najave te nije odgovoran za bilo kakve moguće posljedice proizašle iz takvih izmjena. Korisnici su dužni prilikom svakog korištenja web stranica provjeriti važeća pravila kako bi saznali za bilo kakve promjene u njezinoj pravilima o zaštiti privatnosti. Vaše daljnje korištenje ove web stranice nakon bilo kakve promjene u ovim pravilima privatnosti značit će da prihvaćate takvu promjenu.

Dodatne informacije

Za sva dodatna pitanja o zaštiti osobnih podataka na ovoj web stranici, molimo javite se na e-mail adresu domzaodgoj-pula@socskrb.hr

Promjena veličine fonta
Kontrast